Akademija strukovnih studija Beograd
Odsek Visoka turistička škola
Beograd
Događanja u VTŠ Stručna praksa Avantura Humanitarne akcije Ekskurzije

Događanja u VTŠ

Studenti Saint Mary\'s University of Minesota, USA, u poseti našoj školi

Grupa studenata sa dekanom Saint Mary\'s univerziteta iz Minesote, SAD, profesorom Dušanom Kneževićem, posetili su Visoku turističku školu u Beogradu, u okviru njihovog programa Studijske posete Evrope. Delegaciju predstavljaju internacionalni studenti na specijalističkom programu Medjunarodno poslovanje, a u okviru Studijske posete, pored posete našoj školi, imaće i susret sa predstavnicima Ambasade SAD u Beogradu. Nakon razgovora o bolonjskom procesu i programu VTŠ za stručnu praksu i mogućnostima za stručno usavršavanje studenata u inostranstvu, delegacija će posetiti hram Svetog Save.

Gostovanje Dejana Veselinova na VTŠ

U petak, 20. Maja 2011. godine, gospodin Dejan Veselinov direktor Turističke Organizacije Beograd, održao je gostujuće predavanje na temu ,,Upravljanje turističkom organizacijom Beograd” za profesore i studente Visoke turističke škole.

Gostovanje predstvanika Tunisa na VTŠ

U sklopu saradnje sa ambasadama najrazvijenijih turističkih zemalja, Visoku turističku školu 19.05.2011. godine posetili su Rabii Zenati, savetnik Ambasade Tunisa u Beogradu i Riadh Dkhili, predstavnik Odbora za turizam Tunisa zadužen za Srbiju (Tunisian Tourism Board), koji je održao predavanje na temu: "Turizam u Tunisu".

Dan Republike Grčke u Visokoj turističkoj školi

U utorak, 17. maja u Visokoj turističkoj školi održan je Dan Republike Grčke u organizaciji Škole i Ambasade Republike Grčke u Beogradu. Studentima i nastavnicima Škole, kao i brojnim gostima, obratio se Nj.E. Ambasador Republike Grčke, gospodin Dimosthenis Stoidis. On je prisutnima govorio o turističkim potencijalama svoje zemlje, kao i o mogućnostima dalje saradnje u oblasti turizma između Grčke i Srbije.

Gostujući predavači sa Veleučilišta u Karlovcu

Profesori Veleučilišta u Karlovcu, posetili su Visoku turističku školu u okviru programa naučne, prosvetne i kulturne saradnje

RICHARD LINNING NA VTŠ

U petak, 13. maja 2011. godine, gospodin Richard Linning, predsednik Medjunarodne asocijacije za odnose s javnošću (The International Public Relations Association – IPRA), održao je gostujuće predavanje za profesore i studente Visoke turističke škole na temu: “Ključna uloga odnosa s javnošću u turističkoj industriji“.

Dan planete zemlje

Studenti Visoke turističke škole povodom Dana planete zemlje (22.april) uključili su se u program zaštite Velikog ratnog ostrva.
VELIKO RATNO OSTRVO

Sajam obrazovanja "Moja karijera-moj izbor"

Učešće Visoke turističke škole na sajmu obrazovanja "MOJA KARIJERA-MOJ IZBOR" koji je održan 11. i 12.04.2011. godine u Domu vojske u Nišu.

Poseta predstavnika ambasada Visokoj turističkoj školi u Beogradu

U okviru programa "Dan predstavljanja" Visoku turističku školu (VTŠ) u Beogradu su danas posetili ambasador Republike Indonezije Semuel SAMSON, Amin EL ALAOUI, Ministar savetnik ambasade Kraljevine Maroko i Fethi JELASSI, prvi sekretar ambasade Republike Tunis.

Izložba fotografija "Zapisi iz zemlje zalazećeg sunca" u VTŠ

U Visokoj turističkoj školi u Beogradu danas je otvorena izložba fotografija iz Maroka "Zapisi iz zemlje zalazećeg sunca", autora Konstantina Novakovića. Izložbu su otvorili Amin EL ALAOUI, ministar savetnik Ambasade Kraljevine Maroko, Prof. dr Milan SKAKUN, Direktor VTŠ i autor izložbe, Konstantin NOVAKOVIĆ. Izložba će trajati do nedelje, 17. aprila 2011. godine.
VIRTUELNA PROJEKCIJA

1234567891011121314