Akademija strukovnih studija Beograd
Odsek Visoka turistička škola
Beograd

TRAVELPORT+ sertifikat
27. apr 2023.

Visoka turistička škola i Travelport nude aktivnim i diplomiranim studentima mogućnost prijave za stipendiju programa obuke za agenta prodaje avio-karata na Travelport+ sistemu.

Period pandemije doveo je do značajnog smanjenja broja stručnih kadrova u turističkoj industriji, posebno u oblasti rezervacija i tiketiranja avio-karata. Sa ciljem da tržištu vratimo stručnost, osmislili smo program „Sveobuhvatne obuke za agenta prodaje avio-karata“, gde kandidatima, pored obuka za rezervacije i tiketing na sistemu Travelport+, želimo da prenesemo znanje i iskustvo iz oblasti avijacije i rada u turističkoj delatnosti. Kroz tronedeljna interaktivna teorijska predavanja, vežbe i simulacije u sistemu, najbolji kandidati će biti spremni za praksu kod naših agencija – partnera, kako bi mogli da ostvare željeni cilj – da postanu agenti prodaje avio-karata. Travelport je zainteresovanim kandidatima omogućio da konkurišu za stipendiju programa „Sveobuhvatne obuke za agenta prodaje avio-karata”, te da, ukoliko aplikacija bude uspešno prihvaćena, bez troškova pohađaju obuku.

Program obuke:

Više detalja o planu i programu možete pronaći na sajtu TRAVELPORT Srbija.

Za sve informacije i prijavu možete kontaktirati predstavništvo Travelporta u Beogradu putem mejla: stipendija@travelport.rs (obavezan subject maila: Prijava – Visoka turistička škola) ili klikom na e-mail.